Coneix-nos

Tipi Kids és ara el nostre somni complert. Darrere de Tipi Kids estem la Cristina i la María, dues mares i professionals en l’organització d’esdeveniments infantils, situades a Cardedeu (Barcelona).

Fem el tàndem perfecte treballant juntes. El que no aporta una, se li acut a l’altra. És fantàstic!

Sobre Cristina

Sóc relacions públiques i sempre he treballat com a comercial, en diferents sectors del mercat. Mare de dos nens maravellosos que són la meva gran passió. He passat moltes hores treballant fora de casa i això ha fet que vulgui donar un gir a la meva vida. Vull gaudir dels petits grans moments, ja que són els més importants i els que sempre recordaré.

Em diverteix organitzar els esdeveniments familiars i cuido fins a l’últim detall. Gaudeixo com una nena! Per aquest motiu, he decidit fer un pas més i fer d’aquest sentiment el meu treball.

Sobre María

Sóc Educadora Social, dona, mare i filla. Em defineixo com una persona somiadora, inconformista i una mica rebel. La meva vida sempre ha girat entorn dels nens. Sóc la quarta d’una família nombrosa. Tinc un fill sorprenent i un munt de nebots. Durant anys he gaudit i après de tots ells.

Gaudeixo imaginant les diferents temàtiques de les nostres festes infantils i creant amb afecte els seus escenaris i complements, per a fer que siguin inoblidables. Continuo sent una nena i encara tinc “l’orella verda” (poema de Rodari).

Contacta’ns!

Tens alguna consulta o dubte? Pots escriure’ns a hola@tipikids.es o trucar-nos al 747 446 864!

Avís legal

2 + 7 =

Abrir chat